Na mecie w Zdzieszowicach


Przemek Dąbrowski (MINI)  –  M3 miejsce 6

Bartek Majba (MINI)  –  M1 miejsce 15

Kacper Mehlich (MINI)  – M0 miejsce 27

Grzegorz Mehlich (MINI)  –  M4 miejsce 40  

Mateusz Jary (MINI)  –  M0 miejsce 29

Beata Galas (MINI)  –  K3 miejsce 10

Wojtek Mansfeld (MEGA)  –  M2 miejsce 79

Artur Mossakowski (MEGA)  –  M3 miejsce 95

Sławek Michalik (MEGA)  –  M3 miejsce 138

Mirek Kuliszewski (MEGA)  –  M6 miejsce 14

Leszek Witt (MEGA)  –  M6 miejsce 15

Darek Galas (MEGA)  –  M3 miejsce 162

Piotrek Gebauer (GIGA)  –  M2 miejsce 32

Anita Banasiak (MEGA)  –   K2 miejsce 21

Karol Fuhrmann (MEGA)  –  M4 miejsce 98


Krzysiek Bączkiewicz  –  OUT



Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.